GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Sommarkit

Sommarkit 2017 W800

Solerbjudande - förmånligt paketpris med komplett produktsortiment inför sommaren!

Nimue erbjuder effektiva solskydd för hela kroppen:

SPF 40 - en lättviktig, oljefri kräm med dubbelt fokus som ger ett certifierat brett spektrumskydd (UVA, UVB). SPF 40 har antiåldrande fördelar som hjälper till att reducera och motverka synliga tecken på fotoåldrande och som effektivt kompletterar nimues hudvårdsprogram. Utformad för att bidra till att skydda stamceller och reparera cellulär DNA.

Sun-C tinted SPF 40 medium - foundation och solskydd i ett som ger ett önskvärt matt utseende, samtidig som den ökar utstrålningen. En perfekt produkt till dig som inte vill ha för mycket produkter. Du får både ett solskydd och en lätt snygg hudton. Rekommenderas till alla hudtyper för dagligt UVA/UVB skydd i kombination med en naturligt jämn färg för en välmående hud.

Sun C body spray SPF30 – en lättviktig och oljefri kroppsspray som inte färgar av sig. Utformad för att erbjuda flera fördelaktiga egenskaper med både UVA- och UVB-skydd och hjälp för huden att motstå och absorbera pro-ageing solstrålning (UV och IR) samt pro-ageing värmechock (hetta och kyla). 

Sun C after sun hydrator – är en uppfräschande och lugnande gelé som appliceras efter solexponering för att lindra och ge komfort åt huden. Hjälper huden att reparera solskador.

UV kort - placera kortet i solen för att se hur skadliga solstrålarna är under dagen.

Obs. Våra månadserbjudande erhålls hos utvalda salonger.

 

Paketpris: 1.395:- (normalpris: 1.902:-)

Hitta din lokala nimue salong 

 

UPP