Skip to main content

Auktoriserade återförsäljare

En vacker och välvårdad hud ska du ha hela livet – chansa inte, varken med plagiat eller felaktiga rekommendationer!

Du kanske inte funderar så mycket över var du köper din hudvård och makeup. Men om du vill vara säker på att få originalprodukter och professionell service ska du vända dig till en auktoriserad återförsäljare.

hudterapeut nimue

Hos en auktoriserad återförsäljare kan du vara trygg i ditt köp av hudvård och makeup. Våra återförsäljare är auktoriserade hudterapeuter och experter på hud – hos dem är du i goda händer. På hudvårdssalonger och spa får du dessutom en personlig hudanalys med produktrekommendationer anpassade efter din hudtyp och ditt hudtillstånd, av personal utbildad på varumärket. Du kan även få ansikts- och kroppsbehandlingar, en njutning för kropp och själ och som tar din hudvård till en ny nivå.

Viktigt ha kontroll på ingredienserna

Att köpa hudvård och makeup från icke auktoriserade återförsäljare kan medföra risker. Du kan råka ut för piratkopior, gamla produkter eller ingredienser som inte är godkända inom EU. Kosmetika används direkt på huden och om man inte har kontroll på innehållet kan det rent av vara hälsovådligt och leda till allergiska reaktioner. Eftersom varorna säljs utanför distributörens ordinarie distribution finns heller ingen garanti för hur de behandlats. Du vet inte om produkterna har förvarats i en kokhet container eller utsatts för frost, faktorer som kraftigt försämrar effekten.

Fördelar med en auktoriserade återförsäljare:

  • Garanterat originalprodukter
  • Fräscha produkter
  • Ingredienser godkända inom EU
  • Minimerad risk för felköp
  • Personal utbildad på varumärket
  • Du får hjälp av en hudterapeut, expert på hud och hudvård
Hitta din auktoriserade återförsäljare här!