Skip to main content

Känslig hud har ofta en nedsatt barriärfunktion och obalanserat mikrobiom, vilket leder till en rad obehagliga symtom: klåda, torrhet, rodnad, ojämn hudstruktur, irritation, ökad känslighet och till och med en brännande känsla.

Den växande efterfrågan på effektiva produkter för känslig hud har lett till Nimue’s skräddarsydda Sensitive serie. Dessa produkter stärker hudens immunförsvar och barriärfunktion, minskar inflammation och optimerar hudens mikrobiom för förbättrad hälsa och motståndskraft.

Kärnan i Sensitive-serien består av två produkter: Daily Calm and Restore och Soothing Repair Serum.

Daily Calm and Restore är en 24-timmars ansiktskräm formulerad med kraftfulla prebiotika, växtstamceller och en kombination av anti-inflammatoriska och botaniska aktiva ingredienser.

Denna unika kombination hjälper till att lugna och ge näring till huden, vilket främjar en balanserad och lugn hy.

Läs mer om produkten här!

Soothing Repair Serum är ett kraftfullt serum utvecklat speciellt för en reaktiv hud. Detta serum fokuserar på barriärreparation, använder prebiotika, anti-inflammatoriska och återfuktande aktiva ingredienser för att lindra obehag och återställa optimal hudhälsa.

Läs mer om produkten här!

Med Sensitive-sortimentet kan du med känslig hud nu njuta av en skön känsla i huden och synliga resultat. Dessa produkter är skonsamma, lätta att applicera och fria från konserveringsmedel, doft, lanolin, kortison, mineralolja och petrolatum.

För att ytterligare stödja huden har nimue tagit fram en fantastisk behandling för känslig hud – Smart Micropeel.

Den erbjuder en skonsam men effektiv behandling med aktiva ingredienser som är lämpliga för en känslig och inflammerad hud. Smart Micropeel innehåller högkvalitativa syror, bioteknik från växtstamceller och anti-inflammatoriska aktiva ingredienser för att ge en mild peeling som minskar inflammation i huden och prebiotika som återställer hudens mikrobiom.

Regelbundna ansiktsbehandlingar med Smart Micropeel i kombination med produkterna från Sensitive-serien hemma ger dig resultaten du vill ha.

Nimue Sensitive-serien är utvecklad för att revolutionera hur individer med känslig hud vårdar sin hy. Genom att utnyttja kraften i avancerad hudvårdsteknologi och utnyttja den senaste forskningen fortsätter Nimue att leverera exceptionella produkter som främjar hudens hälsa och ditt självförtroende.

Sök på din stad i kartan nedan för att hitta en återförsäljare nära dig.